30 uskumust, mida muutsin, et raskuseid ületada - sissejuhatus


Tahaksin tuua teieni uue nii öelda seeria, kus räägin erinevatest uskumustest, mida mina isiklikult enda elus muutsin, selleks, et vabaneda igasugusest vanast, mis mind enam ei teeni ja vastu võtta kõik, mis on reaalselt ka minu kõrgemaks hüvanguks.

Uskumuste muutmine on kohati lihtne ja mingil määral ka ebamugav. Lihtne ses suhtes, et neid muuta on ülimalt kerge, kasutan selle jaoks NPA protsesse, mille kasutust ühelt imeliselt coach'ilt ja inimeselt õppisin. Olen nende protsesside abil teinud väga suuri muutusi iseendas ja oma elus ja olen ülimalt tänulik selle kogemuse ja oskuse eest. Ka minu klientidel on need toonud kiireid ja ilusaid muutuseid.

Mis on ebamugav uskumuste muutmise juures?

Sa hakkad tänu neile muutma ka oma elu. Sa ei saa uskuda, et kõik on võimalik ning siis keelduda selle kõige vastu võtmisest. Eneseareng ja elu muutmine on tihtipeale ebamugavad. Mitte nende asjade pärast, mis meid ees ootavad, vaid kõige selle pärast, millest loobuma peame. Tihti ei saada arugi, mis kõik nende elus tegelikult neile enam ei meeldi, aga kuna ollakse niivõrd kinni oma mugavustsoonis, ei märgata lihtsalt neid asju või inimesi, kes enam naeratust suule ei too. Point on aga selles, et ega sellest lahti ka ei taheta väga lasta. Kui sa muudad oma uskumusi, maailmavaadet, teadmisi jne, pead arvestama sellega, et mõnest asjast või inimest tahest tahtmata sa pead lahti laskma, selleks, et saaks uus ja parem asemele tulla. 

Iga muutus on alguses ebameeldiv ja vahel ka päris inetu. On ka muutuseid, mis toovad kohe õnne ja külluse, aga see täiesti oleneb, mis seisus või olukorras sa just täna, siin ja praegu oled. Ning kui tugev ja korras on sinu sisemaailm. Kõik algab meist endist. Nagu ma ka alati ütlen, siin maailmas on kõik võimalik, aga see võimalik oleneb sellest, mida sina usud. Enda kohta, elu kohta, maailma kohta jne.

Panin kirja 30 erinevat uskumust, mille kallal mina ise töötasin, selleks, et iseend ja oma elu, maailmavaateid, suhtumist, harjumusi muuta. Selleks, et olla järjest rohkem iseenda parim versioon. Selleks, et tulla toime muutustega, mis on vajalikud. Ma usun, et nii mõnigi neist kõnetab paljusid. 

Kuna ma ei taha suure koguse infoga kõiki kohe üle valada, kavatsen teha postituse ühest uskumusest kord nädalas. Viimasel ajal ma tunnen, et mind tõmbab tagasi kirjutamise poole. Lapsena armastasin seda, aga tänapäeva sotsiaalmeedia maailm on kõvasti läinud üle videoteele. Seetõttu tahan natuke ellu äratada oma kirge kirjutamise vastu ning igal pühapäeval, just siin samas blogis, saate kuulda ühest uskumusest, mida muutsin ning mille tarbeks. 

Esimeseks ja kõige olulisemaks uskumuseks ongi uskumus "kõik on võimalik". Kuid sellest juba järgmises postituses, mille panen teile kohe kirja.

Elu on imeline, kui vaid ise usud seda!

Kommentaarid

Populaarsed postitused