30 uskumust, mida muutsin, et raskuseid ületada (1/30)

 


Kõik on võimalik

Mida see siis täpsemalt tähendab? Just seda tähendabki, mida sa loed. Kõik on võimalik. Elus on absoluutselt kõik võimalik. Kui nüüd võtta seda nii öelda realistlikus või teaduslikus variandis, siis oli maailmas aeg, kus inimesed ei teadnud midagi ei autodest ei telefonidest ei wi-fi ühendusest. Tänaseks me ei kujuta keegi oma elu ettegi ilma nendeta. Miks siis sina usud, et sinu unistused või nende täitumised ei peaks olema võimalikud?

See oli uskumus, mille kallal ma sain korralikult vatti näha. Ka minul on päevi, kus ma tunnen, et no ei lähe mitte midagi, see on okei. Ma lihtsalt ei jää sellesse nii öelda negatiivsesse kinni ja lasen elul enda jaoks ise tõestada, et päriselt ka kõik on võimalik. Kui mitte täpselt nii, nagu ma tahan või eeldan, siis hoopiski minule paremal moel. 

Nii, et jah, sul on võimalik leida endale imeline suhe, oma lemmik töökoht, saada finantsiliselt vabaks, reisida üle kogu maailma või omada seda armast majakest metsa ääres. Kõik on võimalik. Sa pead lihtsalt seda uskuma ning kuulama oma sisetunnet, mis sind sinnani juhatab!

Mul ei ole selle uskumuse juures väga pikka juttu teha, sest see on uskumus, mis on nii kergelt arusaadav. Muidugi peamine on see, et sa ei viiks seda "kõik on võimalik" negatiivsesse vormi. Seda ei ole sul vaja. Jah, ka halvad asjad on võimalikud, aga sinu ülesanne ei ole nendele keskenduda, sest see, millele viime oma fookuse, seda oma ellu ka kõige enam ligi meelitame. See on külgetõmbeseadus. Keskendu headele asjadele, mis on võimalikud. Kui tunned, et üks tee ei vii sind kuhugi, tea, et sul on võimalik alati valida ka uus tee, kõrvaltee, tagasitee, lühem tee, pikem tee, raskem tee, kergem tee. Aga sul on alati võimalik leida see tee, mis on sulle mõeldud. Miks? Sest kõik on võimalik!

Kuidas see uskumus endasse viia? 

Kõige lihtsam: tule minu juurde elumuutvale seansile ja läbi NPA protsessi (mis on täiesti ohutu) saame selle uskumuse otse su alateadvusesse viia. Kui viid uskumused otse oma alateadvusesse, hakkad alateadlikult ka nende järgi järjest rohkem ja rohkem toimetama ning seda ka oma energias signaalidena välja andma. Mida rohkem sa annad välja seda energiat, mis on sinu jaoks päriselt ka kasulik, seda rohkem elu sulle seda vastu ka toob. 

Teine variant on panna endale paberile kirja, mis päriselt kõik on võimalik. Mida rohkem punkte tuleb, seda kergem on sul antud uskumusest aru saada ja seda enam sa seda ka uskuma hakkad. Ning ära mõtle ainult sellele, mida sa arvad, et sinu praegustes, tänastes tingimustes võimalik on. Mõtle sellele, mis päriselt kõik meie maailmas võimalik on.

Kõik on võimalik!

Kommentaarid

Populaarsed postitused