Manifesteerimise töötuba


 
Mu lähedased ei kutsu mind ilmaasjata manifesteerimise kuningannaks ja ega ma kade inimene ei ole, ma tahan, et võimalikult paljud inimesed õpiksid selgeks teadliku manifesteerimise ja seetõttu astusin selle sammu ja lõin oma esimese manifesteerimise töötoa. 

Miks teadlik manifesteerimine?

Sest me kõik tegelikult manifesteerime igapäev, koguaeg. Terve su elu, su igapäev, ka see nutiseade või arvuti, mille ekraanilt sa hetkel minu kirja pandud teksti loed, on su enda manifesteering. See ei oleks ju su käes, kui sa poleks seda mingil hetkel soovinud, ega ju?

Suurem osa inimesi manifesteerib teadmata mida nad tegelikult manifesteerivad. Aeg on sellele kriips peale tõmmata ja hakata koostööd tegema Universumi ja oma alateadvusega. Manifesteerimine on midagi, mis toimub läbi meie alateadvuse. Me kiirgame välja energiat Universumisse läbi oma mõtete ja oleku. Meie mõtted ja olek tuleb läbi meie alateadvuse uskumuste, blokeeringute, teadmiste, kogemuste, emotsioonide. See, mida meie teadlik mõistus, ehk see nii öelda ülemõtlemine, mida väga paljud meist harrastavad, kontrollib tegelikult vähe.

Mismõttes alateadvus, küsid sa? No samas mõttes nagu sa automaatselt hingad, liigutad oma käsi ja jalgu, haarad telefoni kui keegi helistab ja nii edasi. Ka kõik see, millele sa praegu mõtled, millest sa unistad või mida sa koged, tuleb su alateadvusest ja sellest, mis sinna kogunenud on. Tore uudis on aga see, et selle alateadvusega on vägagi võimalik koostööd teha ja just seetõttu ma nimetangi oma manifesteerimist teadlikuks manifesteerimiseks.

Mida me siis töötoas teeme?

Alustame sellega, et esialgu tutvustan ma sulle lähemalt manifesteerimise alustalasid ja protsesse. Kuidas see üldse käib, mida see siis täpsemalt tähendab, mis moel see erineb lihtsalt unistamisest. Räägin sulle ka oma isiklikest manifesteeringutest, viisidest kuidas seda oma igapäeva elus ära kasutada, kuidas see muuta lihtsaks ja mänguliseks. Räägin peamistest blokeeringutest, mida inimesed ise teevad, millega takistavad oma manifestatsioonide ilmumist ning räägin ka uskumustest, mis on eduka manifesteerimise jaoks justkui kohustuslikud. Ka teistele manifesteerimine on midagi, mida me kõik teha saame ja mida ka mina isiklikult olen teinud. Tahad teada mismõttes? Tule ja liitu töötoaga! 

Iga osaleja saab kaasa ka allalaetava e-töövihiku, mida saab hakata peale koolitust või kasvõi koolituse ajal täitma. Ikka selleks, et saaksid ka ise näha teadliku manifesteerimise võlu ja ilu. Mida rohkem sa teed enda jaoks teadlikuks, et sa päriselt ka manifesteerid koguaeg, seda lõbusamaks see protsess sulle muutub. Seda rohkem hakkad sa selle vastu huvi tundma ja seda rohkem hakkad sa päriselt ka lõpuks oma unistuste täitmise poole triivima. Hea on see, et sa ei pea seda kõike üksi tegema. Seetõttu antud töötuba loodud saigi!

Tutvustan sulle ka viise, mida kasutan ise manifesteerimise jaoks. Tegemist on väga lihtsate nippide ja trikkidega, mida saavad kõik kasutada. Keeruline on vaid see, mida sa ise usud, et on keeruline.

Kuna see vahva töötuba aset leiab?

16. mai, kell 18:00. 

Imeline on see, et tegemist on e-koolitusega, ehk osaleda saavad kõik. Pole oluline, kus maailma otsas sa asud. Vajadusel saad esitada ka küsimusi ja proovime koos leida lahendusi. Koolituse ajaks varu endale umbes tunnike kuni poolteist. Kui kohapeale ei jõua, saad seda hiljem ka järelevaadata, sest koolitus salvestatakse ning saadetakse peale lõppu sinu registreeritud e-mailile. 

Kellele see mõeldud on?

Kõigile, kes soovivad hakata koostööd Universumiga oma elu muutma. Pole vahet kas sa kuuled sõna "manifesteerimine" esimest korda või oled sellega igapäevaselt rinda pistnud, kui oma elu muutmine, loomine, sisemise väe ja jõu leidmine on midagi, mis sind kõnetavad, oled oodatud! 

Hind?

Esimese kursuse puhul olen jätnud hinna väga madalaks, et see oleks kättesaadav kõikidele huvilistele. 15 eur on see panus, mida ma sinu poolt ootan. Selle sees on nii otsevideo, hilisem salvestus kui ka mini e-töövihik.

Kuidas saad liituda?

Osta endale "pilet" minu e-poest ja jää ootama kursuse linki. Nii lihtne see ongi!

Manifesteerimine on imeline! Tule ja saa sellest osa! 

Kommentaarid

Populaarsed postitused