Vastused sinu ümber

Kas oled kunagi mõelnud, küll oleks hea, kui su küsimustele, muredele ja probleemidele oleksid lihtsad vastused? Et sa ei peaks enam otsima, keerutama, mõtlema, punnitama ja maksma tuhandeid eurosid erinevatele inimestele lihtsalt selleks, et nad sulle midagi ütleksid?

Mul on sulle üks saladus..

Kõik su vastused on su ees alati olemas. 

Sa lihtsalt ise ei taha neile otsa vaadata.

Väga paljud on kimpus küll rahaprobleemide, elurõõmu puuduse, töökoha otsimise ja paljude muude asjadega, millest nad kuidagi jagu ei saa. Elu nagu seisab ja ei liigu kuskile ning siis hakatakse otsima lahendusi igalt poolt mujalt. Kurdetakse kaaslastele, sõpradele ja eeldatakse, et keegi tuleb, viibutab maagiliselt sõrme ja terve su elu on korras.

Seda maagilist sõrme saan ma viibutada küll teile elumuutva seansi ajal, aga reaalsus on see, et iga inimene peab lõpuks ise oma probleemid lahendama. 

Olen ka ise olnud seal, kus ei tahtnud oma juurpõhjustele otsa vaadata. Kõik mu ümber karjus errorit, aga mina ignoreerisin ja ootasin paremaid lahendusi, paremaid päevi.

Parem päev on sul siin, täna ja praegu. Vastused on sul siin, täna ja praegu.

Kas oled valmis hakkama päriselt oma elu lahti harutama, et saaksid seda nautida ja õnnelikult kogeda?

Kui su vastus on "JAH!" siis ootan sind oma uuele online kursusele, mis leiab aset juba 10ndal juunil.

Usu mind, sa ei taha seda maha magada!

Leiad vajaliku info kursuse jaoks mu instagramist www.instagram.com/rondaseegar või mine kiika otse e-poodi http://www.ronda.ee/p/e-pood.html#!/Vastused-sinu-umber-online-kursus/p/555898060/category=0

Koolitus on salvestatud ja valmis vaatamiseks sulle just sinule sobival ajal.

Tule, saa teada, kuidas leida oma vastused ise!




Kommentaarid

Populaarsed postitused